0

Moja Korpa

0 RSD
Vaša korpa je prazna.
Proizvodi
Kategorije proizvoda

7 godina garancije na Candy ugradnu tehniku

Candy je brend koji je poznat po kvalitetnim kućnim aparatima, a posebno po svojoj ugradnoj tehnici koja se savršeno uklapa u vaš dom. Ono što je posebno zanimljivo kod Candy ugradne tehnike jeste da ovaj brend nudi garanciju od čak 7 godina na sve svoje ugradne uređaje u periodu od 01.04.2023 do 30.06.2023 godine.

Garancija od 7 godina je pokazatelj poverenja koje Candy ima u kvalitet svojih proizvoda, a istovremeno daje kupcima dodatnu sigurnost prilikom kupovine. Ukoliko se pojave bilo kakvi nedostaci ili oštećenja koja nisu posledica nepažnje ili nepravilnog korišćenja, Candy će vam pružiti pouzdanu podršku i rešiti problem u najkraćem roku.

Svi Candy ugradni uređaji su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, dizajnirani tako da se savršeno uklapaju u vašu kuhinju i da vam olakšaju svakodnevni život.Candy ugradna tehnika se sastoji od širokog spektra proizvoda, kao što su ugradne rerne, ploče za kuvanje, mašine za pranje posuđa, aspiratori i frižideri. Svaki od ovih uređaja je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio sve vaše potrebe i kako bi vam olakšao svakodnevne obaveze u kuhinji.

 

OBRAZAC PRIJAVE 7-GODIŠNJE GARANCIJE

https://registracija.candy.rs/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=11&Itemid=868

Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo i za analizu prometa web stranice. Pročitajte više o ovom klikom na dugme "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo