0

Moja Korpa

0 RSD
Vaša korpa je prazna.
Proizvodi
Kategorije proizvoda

O nama

Priča kompanije Tehnocentar AS je započela 2006. godine i od tad firma neprestano razvija svoje poslovanje i unapređuje svoju ponudu i usluge.

Tehnocentar AS u fokus stavlja trgovinu belom tehnikom, audio i video uređajima, IT opremom, malim kućnim aparatima i uređajima za grejanje i klimatizaciju. Kompanija je dugogodišnji partner najpoznatijih svetskih brendova: Bosch, LG, Gorenje, Samsung, Candy, Hansa, Whirlpool, Hotpoint Ariston, Indesit, Vox, Beko, Grundig, Sony, Huawei, Hisense, Midea, HP, Asus, Acer, Dell, Lenovo, Hama, Panasonic, Philips i još mnogi drugi.

Proizvodi, koje Tehnocentar AS nudi svojim kupcima, su dostupni u radnjama kompanije, a od nedavno i u savremenoj veb prodavnici. Veb prodavnica je smišljena tako, da kupcima omogući nabavku najkvalitetnije robe tehničkog karaktera, kao i laku i komfornu kupovinu, iz udobnosti doma.

Vizija kompanije Tehnocentar AS je da pruži najviši nivo usluge na domaćem tržištu, uz konstantne inovacije, obogaćivanje proizvodnog asortimana i pružajući razne pogodnosti za kupce, među kojima su najznačajnije dnevne, nedeljne i mesečne akcije i pogodnosti pri plaćanju, sa posebnim akcentom na kreditiranje. Tehnocentar AS posebnu pažnju posvećuje obezbeđivanju najkvalitetnijih proizvoda i usluga, održavanju pristupačnih cena i negovanju poslovne politike, koja u centar stavlja brigu o kupcima.

 

  • Poslovno ime: TRGOVINSKA RADNJA TEHNOCENTAR AS GORAN LAZIĆ PR LAZAREVAC
  • Skraćeno poslovno ime: TEHNOCENTAR AS
  • Adresa: Dula Karaklajić 1A, Lazarevac
  • Šifra delatnosti: 4743
  • Matični broj: 60387222
  • Poreski broj:104648894
  • Kontakt telefon: 011 6307377
  • Kontakt email:   tehnocentaras@mts.rs
Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo i za analizu prometa web stranice. Pročitajte više o ovom klikom na dugme "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo