0

Moja Korpa

0 RSD
Vaša korpa je prazna.
Proizvodi
Kategorije proizvoda

Reklamacije i servis

Tehnocentar AS je maksimalno posvećen kupcima i njihovom zadovoljstvu, zato činimo sve što je u našoj moći da se briga o kupcima nastavlja i nakon kupovine. Kako bi to bilo moguće naša briga o potrošačima je na raspolaganju svim kupcima koji iskuse bilo kakav problem u radu kupljenog uređaja ili žele da ulože reklamaciju bilo koje vrste.

Potrošač može da izjavi reklamaciju radi ostvarivanja svojih prava, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača telefonskim putem, pisanim putem, elektronskim putem ili usmeno uz dostavu fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini.

- pozivanjem broja 011/630-73-77

- e-mail adresa: tehnocentaras@mts.rs

Povraćaj robe

Odustanak od kupovine kupac počinje popunjavanjem obrasca za odustanak od kupovine koji može da preuzme sa našeg sajta.

/files/obrazac_odustanak_od_ugovora.pdf

Vraćena roba mora da sadrži sve elemente koje je kupac preuzeo prilikom isporuke: sam proizvod, pripadajuće delove, delove iz kompleta (ako se uz robu dobijaju i dodatni delovi), zatim kompletnu dokumentaciju, uputstva, originalno pakovanje, transportne elemente koji služe za zaštitu i sve ostale elemente pakovanja i robe.

Proizvod mora biti bez fizičkih oštećenja, očišćen od tragova korišćenja i uredno spakovan kao prilikom isporuke kupcu. Naša firma ne može da snosi odgovornost za oštećenja robe koja su nastala nestručnim ili nenamenskim korišćenjem isporučene robe i u tom slučaju kupac će biti u obavezi da nadoknadi nastalu štetu.

Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo i za analizu prometa web stranice. Pročitajte više o ovom klikom na dugme "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće da bi nam pomogli da stvorimo što bolje korisničko iskustvo